MAKELARIJ

Overweegt u om uw eigendom te koop te stellen, dan komen wij graag langs om u gratis en vrijblijvend een mondelinge, waarheidsgetrouwe en realistische waardebepaling te geven van uw eigendom. (Huis, appartement, bouw- of landbouwgrond, nieuwbouwprojecten,…).

Uw verkoop wordt persoonlijk behandeld door onze vastgoedexperten, die een verkoopsdossier opstellen van het nazicht van de akte,  oppervlaktebepaling, KI, erfdienstbaarheden, aanvraag bodemattest, nazicht bouw- of verbouwingsvergunningen enz…

Dit alles gaat gepaard met een gedetailleerde beschrijving van uw huis/appartement/grond/… Wij zorgen ook voor de bijhorende digitale foto’s en de advertenties door middel van verscheidene mediakanalen zoals regionale en nationale reclame, internet (immoweb.be, vlan.be, kapaza.be, hebbes.be), affichage, publicatie op onze website e.d. Met andere woorden: uzelf hoeft niets te doen! De complete administratie, opvolging van uw dossier, onderhandelingen met kandidaat kopers, tijdig op voorhand meegedeelde bezoeken aan huis met geïnteresseerden en zoveel meer, worden volledig door ons gedragen.

U wordt telkens dadelijk op de hoogte gehouden van het verloop. Ook worden wij regelmatig geraadpleegd door kandidaat kopers die op zoek zijn naar een eigendom in een bepaalde streek. Bent u ook zo iemand? Aarzel dan niet om ons te contacteren: u komt terecht in ons klantenbestand, en zodra we een eigendom gevonden hebben die aansluit bij uw wensen, laten wij u dit geworden.

Kortom: Wat kunnen wij u bieden?

U wenst te verkopen of verhuren:

– Een gratis, vrijblijvende en professionele schatting
– Een discrete, persoonlijke aanpak van uw dossier
– Een doorgedreven publiciteitscampagne via Internet, affichage, publicatie op onze website, nationale en regionale kranten
– Bezoeken door ervaren en professionele medewerkers
– Regelmatige evaluatie en rapportering – Samenstelling van een professioneel dossier
– Goed opvallende publiciteitsborden aan de woning in samenspraak met de verkoper/verhuurder
– Helpen op uw zoektocht naar een nieuwe woning
– Afhandelen van de papiermolen – Geen verkoop = geen kosten!

U wenst te kopen of te huren:

– U wordt op een professionele manier geholpen om de voor u geschikte woning te zoeken
– Bezoeken met een ervaren en professionele medewerker
– U wordt regelmatig op de hoogte gehouden via telefoon of e-mail
– Een persoonlijke, discrete aanpak van uw dossier